Ana içeriğe atla

Bir Yahudi Projesi "Türk ırkı"

 

Yahudi güdümlü Türk..

"Bu ülke'yi Türkler feth etmedi. Türk diye bir ırkta yoktu zaten, Genç Cumhuriyet kendine bir ırk yarattı, hatta bu ırkı da Yahudiler uydurdu. Zaten Barbardık, medeniyet yııkıcısydık. Çin imparator günlüklerin de geçen bizim adımız değildi, "kürt" adıydı. Orhun Yazıtların da geçen Türk ifadesi ise "Kürd" diye okunuyor idi. Tabi ırkçı Genç Cumhuriyet, kendine yeni bir ırk yarattı. Irkımız yoktu. Zaten: Hun, İskit, Göktürk, Karahanlı Türk değildi. Gök Türk değil, Gökürt'tü "Göğün kar yağışı" demekti. Asıl tarih bu'dur. Resmî tarih uydurmaca, Kırgız, kazakta Türk değil. Hatta, bunlar asilimasyona uğramışlar. 

Genç Cumhuriyet, ne büyük bir devletmiş, "Türk ırkı" yaratırken ta Çin'e gidip yazıtlara uydurma bir yazı ile "Türk" yazmışlar. Zaten belli değil mi? Orhun Yazıtlarının üstünde ki yazı biçiminden bellidir.

Genç Cumhuriyet, Sovyetlerle ile anlaşıp Rus tarihine "Türk" diye yazdırmasını istedi. Zaten Lenin ile Stalin yahudi güdümünündeydi. Bunu yazdırmak hiç zor değildi. "Türkiye" adı için İngilizce de "Turkey" diye bir kelime uyduruldu. İngiliz-Yahudi oyunu değil midir "Türk ırkı"?"

Tam olarak, Akp düşüncesi böyledir. Yobazın, Siyasal İslâmcının düşüncesi budur.

Munis Tekinalp "Türk milliyetçiliğini" ilk başlatanmış? Yahudiler çıkarmış "Türk milliyetçiliğini" bu yüzden yıkılmış? Tarihi okuyan biri bile bunun böyle olmadığını bilir. Türk milliyetçiliği, ermeni ve ya yahudi soyluların çıkardığı bir ideoloji-inanç değil; Galiyev, Ali Suavi, Yusuf Akçura gibi temiz Türklerin çıkardığı bir inançtır, yoldur. İslâm peki nereden çıkmıştır? Onu da sorgulayınız, Osmanlı "Türk Milliyetçiliği" değil, aksine "osmancılık, batıcılık, islamcılık" politakalarının yararsızlığı yüzünden yıkılmıştır. Bir dön bak tarihine, bir Osmanlı'yı, tanzimant,meşrutiyet dönemine bak!

"Türk milliyetçiliği" hiç bir kimsenin ağzına alamayacak kadar kutsal bir ideolojidir. Bu devleti kurtaran da, sana bu eleştiriyi yapma hakkı da veren de Türkçülüktür. Türkçülük, 'demokratik', her bireye yaşam hakkı veren, kaç yüzyıl boyunca devlet kuran bir inançtır, ideolojidir.

Ey Türk titre ve kendine gel!

Ne Mutlu Türk'üm diyene!

-  Burak Yabgu, 11 Ekim 2020

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yıldırım Beyazıd ve Emir Timurlenk Savaşı

YILDIRIM BEYAZID VE EMİR TİMUR LENK SAVAŞI Ankara Savaşı (28 Temmuz 1402) Cengiz Han'ın vârisi olma iddiası ile çıkan Emir Timur. Beyazı'dın egemen olmasını kabul etmiyor. Onu küçümsüyor. Timur'un tahtını ele geçirmek için isyan başlatan   ve Timur Hindistan seferinden gelince bizzat kendisi tarafından kovulan Diyarbakır Beyi İlhan Ahmet Celâyir, Osmanlı'ya sığınmıştı. Epey Timur ve Beyazıd'ın arası gergindi. Fakat Timur kendi ırkından, dininden olan Osmanlı’ya saldırmak istemiyordu.   Timur’a tabî olan Mutahharten’ın ailesini Bursa’ya esir olarak gönderen Beyazid ile Timur’un arası açılmıştı.   “ Timur, kendisini sadece dünya üzerinde ulaşabileceği yere kadar hırsını doyurmak için Allah tarafından gönderilen “Allah’ın kulu” olarak değil, Türk halkının da gerçek ve tek temsilcisi olarak görüyordu. Yörüklerin bol paçalı şalvarları içinde, başında yüksek keçe başlığı ile tam bir Türk gibi giyinirdi.. Sarayı’nda sadece Türkçe konuşulur ve Türkçe yazı yazılır

Atsız'ın Atatürk, Kemalizm ve Cumhuriyet Düşmanlığı

  Atsız'ın; Atatürk, Kemalizm ve Cumhuriyet Düşmanlığı. "Başkumandan Mustafa Kemal’i tebcil ederim fakat Reis-i Cumhur  Atatürk’ü beğenmeye de sevmeye de mecbur değilim." (1) CHP'de boş kavga var diyen bir çok Atsız taraftarları, aslında Mustafa Kemal ve Atatürk'ü ayıran Atsızı niye göz ardı ederler?  Atsız Kemalist düşmanı olmak bir yana, Atatürk düşmanıdır. Devrim düşmanıdır. Sözlerine bakınız: "Bu millet, tutsak Türkleri kurtararak en büyük Türkiye'yi (yani Turanı) kurmak için de sınırlara koşabilir. Fakat onların Kemalist prensipleri için kılını bile kıpırdatmaz. Hatta Kemalizm'in çığırtkanları bile Kemalizm uğruna ölmez." (2) Kemâlistleri ve Atatürk'ü "dönme, mason" olduğunu belirtiyor: "Irkçılığın aleyhinde bulunanlar Türkçülüğün düşmanı olan dönmelerle, masonlar ve Halk Partililer yani Kemalistlerden ibarettir." (3) "Çünkü Kemalizm de dönme ve devşirme olmak kabahat değildir. Fakat Kemalizm yapmak isterken mi

Kürtler ve Medler

KÜRTLER VE MEDLER Kürt Tarihçilerin çoğu kendini Medlere dayandırır. Kürt dilinin gelişmesinde Medlerin rol oynadığını söylerler. (Minorsky - Kürtler, İslam Ansiklopedisi, VI. cilt, s. 1089-1114) Ve Medlerin torunlarıdır. (Amir Hassanpour - Kürdistanda Milliyetçilik ve Dil; s. 120.) » Kürtlerin tek kurduğu ulusal devlet olarak Medler İmparatorluğunu kabul ederler. (Wadie Jwaideh - Kürt Miliyetçiliğinin Tarihi , Kökenleri ve Gelişimi, s. 17.) » Ve bazı Kürt Tarihçilerde şöyle savunur: “bütün tarih boyunca Medleri Kürtlerden ayrı gösterecek bir hadise bulamazsınız.." (Zinnar Silopi - Doza Kurdistan; s. 9.) » Medler proto-Kürt’tür. (Philip Kreyenbroek & Christine Allison - Kürt Kimliği ve Kültürü, s. 25.) » “Dolaylı değil doğrudan Kürtlerin Medlerle bağlantıları vardır.” (Ali Hüseyin Kerim - Balkan Yarımadasında Kürtler, s. 49.) Medlerin İmparatorluğunu yıkan, Perslerdi. (William Aegleton - Mehabad Kürt Cumhuriyeti; s. 18.) Ve şunu söylemektedirler: Medler yıkıldık