Ana içeriğe atla

Türk'üm özür dilerim.

  

Türk'üm özür dilerim.

Türkler ırkçı olsalardı, bazı çevreler tarafından "filozof, mehdî, âlim" olarak gösterilen ama deli olan o arap soylu hoca:

"Harf İnkilabı yaptı bir gece de cahil bıraktı, çok yanlışlar yaptı, Allahın ölçümlerini kaldırıp laikliği getirdi, dinsizliği getirdi, insanları; saptırdı, azdırdı, yoldan çıkardı."

dediğin de, o arabı derhal hapise atıp işkencelerle öldürürdü.

Fakat Türkçülük nedense "bölücülük" oldu. Osmanlı İmparatorluğu'nu "Türkçülük" böldü, "Türkçülük" öyle, "Türkçülük" böyle.. Keyife bak keyife, Türkler ırkçı olsalardı önderine hakaret ettin diye sana yaşam hakkı tanımazlardı. 

Ahsen Batur "1200 Yıllık Sürgün" kitâbının 329.sayfasın da, şöyle diyor:

"Eğer Türkler ırkçı olsalardı, Tayyib Erdoğan denilen zat başbakanlığı ancak rüyasında görür, Erbakan hiçbir zaman iktidar ortağı dahi olamaz, Mesut Yılmaz başbakanlığın düşünü dahi kuramaz, Turgut Özal Amerikalıların evrak çantalarını taşımakla vakit geçirir. Eğer Türkler ırkçı olsalardı, isimlerini saydığımız bu şahıslara Türk asıllı olmadıkları için hayat hakkı dahi tanımazlardı."

Türk ne yapsa suçtur, sevdikleri araplar Türk'e "gerici, barbar, medeniyet yoksunu, medeniyet yıkıcı" der, yıllarca bunun böyle olmadığını bilimsel olarak kanıtlamaya çalışan "Türk Tarih Tezi"ne, etmedikleri hakaret kalmamıştı. Üstelik alaya almışlardı.

Tabiî ki alaya alacaklar, arap Türk'e hakaret eder, Türk arapa hakaret edemez. Arap Türk'e hakaret edince "bildiği var", Türk Arap'a hakaret edince "üstün millet" olur. Zaten edemezsin de, ırkçı olursun. Ama onlar ettiğini söylediğin de, memnuniyetle övünürler.

Türk'ü Hz.Nuh'un oğlu yafes'in oğlundan geldiği söylenir, "ırkçı" olur Türkler. Zaten Türkler onların gözünde: medeniyet yoksunu, medeniyet yıkan, kafa kesen, islâmdan önce medeniyet bilmeyen islâmla şereflenen bir ırktır. Osmanlı'yı söz de savunan, hükûmet yanlıları, Timur'un Cengiz soyundan geldiği için Osmanlı'nında Oğuz Kağan soyundan geldiğini onun da, Hz.Nuh'a kadar gittiğini bilmezler. Fakat Türklerin bir peygamber soyundan gelemeyecek kadar aşağı bir ırk olduğunu her zaman söylerler, zaten Türk "Hz.Nuh'un torunu" olursa ırkçıdır. (1) Sadece İslâm ve Arap düşünülsün yeter. (2) Türkiye de arap olabilir fakat, arabistan da azınlık  Türk olduğunu söylersen "bölücüsün", "öyle bir şey yok" derler. Rusya da "Türk var" dersin, gâvuru bile korur ama "Türk yok" der.

Türk ne yapsa ırkçıdır..

Osmanlı'yı överler ama, Ermeni'nin, Kürdün "Osmanlı"ya ihanetini anlatmazlar. Daha çok "Ermeni Soykırımı"nı söylerler. Tabiî Osmanlı, bir çoğu devlet görevlerin de ermeni vardı. Fakat Atatürk döneminde olunca  "ermeni yalakçısı" olmayınca, "ırkçı", olsa da "ırkçı" ya zaten. Türk ne yapsa ırkçı. (3) Türkçülük: "fitne", "bölücük", "hainlik", "ırkçılık" ve "haram"mış (4), Türkiye'yi kurtarıp kuran ideolojisi de arapçılıktı demi?

Türkçülük bu ülkeyi kurtarıp kuran ideolojisidir, inançtır! Arap "Haçlı seferleri"nde korkup saklanırken, Türk savaşıyordu. Araplar daha çok hristiyanlara destek verip Türk'ün arkasından vurmak için planlar yapıyordu. İslâmın efendisi Türk olacağına, İslâm yok olsun diyen bir kâvîmdir Araplar..

Dünya da kurduğum devletler için, barış özgürlük güven getirdiğim için, yeni askerî teknikler getirdiğim için, dünya medeniyetine katkı da bulunduğum için, islâmı kurtarıp yücelttiğim için, arapları katledip soyunu kurutmadığım için ve Türk olduğum için özür dilerim.

-  Burak Yabgu, 5 Ocak 2021


NOTLAR:

(1) Enine Boyuna - 4 Ocak 2019, Haber Türk.

(2) kişi: "Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin", muhabir: "islamın âlemini korusun reis, sadece biliyorsun bir ırk yok bu ülke de" (İslâmcı bir Youtube kanalından..)

(3) "Kürt diye, laz diye, ermeni diye ayırmayın, bırakın bu ermeni düşmanlığını, siz yaptıysanız onlar da yaptı. Onlar yaptığı kadar siz de yaptınız. Ermeniyi, kürdü küfür gibi kullanıyorsunuz niye kemalist  rejim bunu beyninize koydu. Ermeni düşmanlığı da, kemalist rejimden kaynaklanıyor. " (Atatürk'ü eleştiren bir Youtube kanalından.. İslâmcıdır!)

(4) "Irkçılık yoktur islâm da, şu kabile bu kabile üstün diye bir şey yoktur. Bölücülüğü ortaya attılar, hainliği ortaya attılar. Türkçülük, bir takım fitneyi fikir olarak soktular. Bu haramdır, haram.." (Mustafa karataş)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yıldırım Beyazıd ve Emir Timurlenk Savaşı

YILDIRIM BEYAZID VE EMİR TİMUR LENK SAVAŞI Ankara Savaşı (28 Temmuz 1402) Cengiz Han'ın vârisi olma iddiası ile çıkan Emir Timur. Beyazı'dın egemen olmasını kabul etmiyor. Onu küçümsüyor. Timur'un tahtını ele geçirmek için isyan başlatan   ve Timur Hindistan seferinden gelince bizzat kendisi tarafından kovulan Diyarbakır Beyi İlhan Ahmet Celâyir, Osmanlı'ya sığınmıştı. Epey Timur ve Beyazıd'ın arası gergindi. Fakat Timur kendi ırkından, dininden olan Osmanlı’ya saldırmak istemiyordu.   Timur’a tabî olan Mutahharten’ın ailesini Bursa’ya esir olarak gönderen Beyazid ile Timur’un arası açılmıştı.   “ Timur, kendisini sadece dünya üzerinde ulaşabileceği yere kadar hırsını doyurmak için Allah tarafından gönderilen “Allah’ın kulu” olarak değil, Türk halkının da gerçek ve tek temsilcisi olarak görüyordu. Yörüklerin bol paçalı şalvarları içinde, başında yüksek keçe başlığı ile tam bir Türk gibi giyinirdi.. Sarayı’nda sadece Türkçe konuşulur ve Türkçe yazı yazılır

Atsız'ın Atatürk, Kemalizm ve Cumhuriyet Düşmanlığı

  Atsız'ın; Atatürk, Kemalizm ve Cumhuriyet Düşmanlığı. "Başkumandan Mustafa Kemal’i tebcil ederim fakat Reis-i Cumhur  Atatürk’ü beğenmeye de sevmeye de mecbur değilim." (1) CHP'de boş kavga var diyen bir çok Atsız taraftarları, aslında Mustafa Kemal ve Atatürk'ü ayıran Atsızı niye göz ardı ederler?  Atsız Kemalist düşmanı olmak bir yana, Atatürk düşmanıdır. Devrim düşmanıdır. Sözlerine bakınız: "Bu millet, tutsak Türkleri kurtararak en büyük Türkiye'yi (yani Turanı) kurmak için de sınırlara koşabilir. Fakat onların Kemalist prensipleri için kılını bile kıpırdatmaz. Hatta Kemalizm'in çığırtkanları bile Kemalizm uğruna ölmez." (2) Kemâlistleri ve Atatürk'ü "dönme, mason" olduğunu belirtiyor: "Irkçılığın aleyhinde bulunanlar Türkçülüğün düşmanı olan dönmelerle, masonlar ve Halk Partililer yani Kemalistlerden ibarettir." (3) "Çünkü Kemalizm de dönme ve devşirme olmak kabahat değildir. Fakat Kemalizm yapmak isterken mi

Kürtler ve Medler

KÜRTLER VE MEDLER Kürt Tarihçilerin çoğu kendini Medlere dayandırır. Kürt dilinin gelişmesinde Medlerin rol oynadığını söylerler. (Minorsky - Kürtler, İslam Ansiklopedisi, VI. cilt, s. 1089-1114) Ve Medlerin torunlarıdır. (Amir Hassanpour - Kürdistanda Milliyetçilik ve Dil; s. 120.) » Kürtlerin tek kurduğu ulusal devlet olarak Medler İmparatorluğunu kabul ederler. (Wadie Jwaideh - Kürt Miliyetçiliğinin Tarihi , Kökenleri ve Gelişimi, s. 17.) » Ve bazı Kürt Tarihçilerde şöyle savunur: “bütün tarih boyunca Medleri Kürtlerden ayrı gösterecek bir hadise bulamazsınız.." (Zinnar Silopi - Doza Kurdistan; s. 9.) » Medler proto-Kürt’tür. (Philip Kreyenbroek & Christine Allison - Kürt Kimliği ve Kültürü, s. 25.) » “Dolaylı değil doğrudan Kürtlerin Medlerle bağlantıları vardır.” (Ali Hüseyin Kerim - Balkan Yarımadasında Kürtler, s. 49.) Medlerin İmparatorluğunu yıkan, Perslerdi. (William Aegleton - Mehabad Kürt Cumhuriyeti; s. 18.) Ve şunu söylemektedirler: Medler yıkıldık