Ana içeriğe atla

save.pdf

 

save.pdf

Solumuz sol değil. 

Solumuz vatan haini.

Aydınımız, Akademisyenimiz,  kendini popülerleştirmek için, sırf kendi aşağılık kompleksleri için Cumhuriyeti, Vatanı hedef alacak şeyler paylaşan, yorumlar yapan kişiler var.

Gökçe Fırat diyor ya: "Dünyada tüm solcular kendi milletlerini ve devletlerini savunurlar,  bir tek Türkiye’deki sol vatansızdır.

Vatanı satmayı, Cumhuriyeti kötülemeyi, Terör örgütleri ile el ele gezmeyi Modernlik, Eşitlik sanıyorlar, yazıklar olsun! 

Bunların solculuğu ırkçılık ve terörizmle eşdeğerdir. 

Bir çok vatan hainini alıp baş köşeye koyup bunla övünenler var.

Sosyal Medya da sırf beğeni almak, kendi farklı ve akıllı göstermek için farklı yorumlar yapıp, terörizmi, terör destekçileri var. 

Bunların arkasında olan Atatürkçü, Muhafazakarlar-İslamcı kesim var? 

Atatürk'ün politikalarını eleştiren Komünist Kürtçüler, Lenin-Stalinin yaptığı Kürt katliamlarını niye umursamazlar?

Sadece Türkiye de mi Kürt vardır? Sadece Türkiye de mi Azınlık vardır?

Eğer Atatürk'ü, Cumhuriyeti, Türk askerini kötüleyip, PKK, PKK-Sevicilerini desteklerseniz hemencik Entelektüel oluyorsunuz, aydın, zeki, eşitçi falan oluyorsunuz. (!) 

Bunlara karşı devletin tedbir alması, kökünüzü kazması gerek. 

Ne yazık ki ne solumuz sol, ne sağımız sağ.. 

Ne milliyetçimiz milliyetçi, ne de Atatürkçümüz Atatürkçü.. 

***

29 Ekim'de tek bir paylaşımı olmayan Komünist Başkan, Kürdistan bayrağı ile sosyalizmden bahsediyor. 

Ama Lenin’in Aralof’a, 1 Eylül 1920’de söylediği sözleri niye bilmez? 

Atatürk bunlara göre her zaman suçludur.. 

Zaten başkana göre Cumhuriyet ırkçı ve faşisttir. Çünkü Şeyhlerini öldürmüştür. Lanet olsun Cumhuriyete (!) diyordur. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu konu da bir şey yapması gerek. Sayın Soylu ağabeye bu konu da yardım istiyoruz. 

Komünistler emperyalistlerle en çok iş tutan kişilerdir, örnek Seyit Rıza, Şeyh Said. Allah aşkına, Sovyet arşivleri Şeyh Said'e "gerici" diyor. "Şeyh said isyanı Sovyetler için bir tehdit" deniliyor. Kim destekliyor bunları peki? Emperyalistler, İngilizler.. 

Ama bu önemli değil, Cumhuriyet emperyalistlerle savaşsa da "emperyalist, faşist" oluyor? 

Belediye başkanlığı yaptığı yer neresi? Türkiye Cumhuriyeti.. Ama öyle tanımaz. Niye biliyor musunuz, çünkü Kürtlerin hakkı olarak tanıyor. O yüzden "Tunceli" değil "Dersim" diyor. Allah aşkına kim savaşla kurulmuş bir Cumhuriyeti, Sovyet Komünistlerinin ifadesi ile "Emperyalist İşbirlikçisi ve gerici isyancı Şeyh Said" için yıkılmasına izin verir? 

Kimse Sovyetlerin, Ermenilerin katlettiği "Kürtleri" bilmez ve ya diğer ülkelerde ki Kürtleri de bilmezler. Belki, Irak.. 

Irakta kürt olması normaldir, tabii haklarıdır. Ama "Türk var" dersen ırkçısın, faşistsin.. 

***

Türk Tarih Tezi çıkarıldı diye ne ırkçılığı kalmıştı, ne faşistliği Atatürk'ün.. 

Türk Tarihi konuşmak ırkçılıkmış? Bunu söyleyen kim biliyor musunuz, kendi insanımız, kendi vatandaşımız niye aitlik ekliyorum derseniz, bunlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, vatandaşı!

***

HalkTV'de Suriyeliler, Türkleri muz yedi diye sınırdışı yapan devlet için "hukuksuz, kanunsuz" deyip, Suriyeliler, "Türk milletine nispet yapar" diyebiliyorlar.

"Kalpleri kırık"mış o yüzden anlayış gösterecek mişiz? Pardon ama af edersiniz ama "kalpleri kırık" diye anamızı s*ksinler ses çıkarmayalım mı?

Madem böyle saldırabiliyorlar, Esed rejime tek bir söz söyleyebiliyorlar mı? Niye vatanlarını savunmadılar? Geldikleri ülkenin insanlarına, değerlerine saygı göstermek zorundalar.

Mesela biri Sayın başkan Soyluya laf etse bir Suriyeli, ona karşı çıkarım, çünkü Soylu benim başkanım. Onu savunurum, gerektiğinde başkanımı eleştiririm ama bir yabancının, eleştirmesine izin vermem. Soylu Suriyeliler, Afganlar için onca şey yapmışken kimse de bir şey diyemez.

Her neyse Türkler zaten kendi vatanların da, "Irkçı, faşist" oldular, kendi vatanlarında yabancı oldular, azınlık durumuna düşüp, tek-tek öldürülmüyorlar mı, bu kaplumbağa hızında, tek-tek gerçekleşen bir soykırımdır. 

***

Şimdi derler ki Suriyeli düşmanı.. Benim ailem, Suriyelilere neler neler verdiler.. Kıyafet vesaire.. Sayamayacağım kadar. Irkçılık sizin içindir, bizim için değil.

Türk çocuğu artık bu oyunlardan kendini arındırmalı, kendi yolunu bulmalı. 

Saltanatın kaldırılması ve Harf Devrimi günü kutlu olsun.

Herkese inat, Emperyalistlere, Türk-Cumhuriyet, Vatan Düşmanlarına inat:

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!

Burak Yabgu (1 Kasım 2021)

rank.exe ➡️ ⬛️⬛️⬛️⬛️⬛️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yıldırım Beyazıd ve Emir Timurlenk Savaşı

YILDIRIM BEYAZID VE EMİR TİMUR LENK SAVAŞI Ankara Savaşı (28 Temmuz 1402) Cengiz Han'ın vârisi olma iddiası ile çıkan Emir Timur. Beyazı'dın egemen olmasını kabul etmiyor. Onu küçümsüyor. Timur'un tahtını ele geçirmek için isyan başlatan   ve Timur Hindistan seferinden gelince bizzat kendisi tarafından kovulan Diyarbakır Beyi İlhan Ahmet Celâyir, Osmanlı'ya sığınmıştı. Epey Timur ve Beyazıd'ın arası gergindi. Fakat Timur kendi ırkından, dininden olan Osmanlı’ya saldırmak istemiyordu.   Timur’a tabî olan Mutahharten’ın ailesini Bursa’ya esir olarak gönderen Beyazid ile Timur’un arası açılmıştı.   “ Timur, kendisini sadece dünya üzerinde ulaşabileceği yere kadar hırsını doyurmak için Allah tarafından gönderilen “Allah’ın kulu” olarak değil, Türk halkının da gerçek ve tek temsilcisi olarak görüyordu. Yörüklerin bol paçalı şalvarları içinde, başında yüksek keçe başlığı ile tam bir Türk gibi giyinirdi.. Sarayı’nda sadece Türkçe konuşulur ve Türkçe yazı yazılır

Atsız'ın Atatürk, Kemalizm ve Cumhuriyet Düşmanlığı

  Atsız'ın; Atatürk, Kemalizm ve Cumhuriyet Düşmanlığı. "Başkumandan Mustafa Kemal’i tebcil ederim fakat Reis-i Cumhur  Atatürk’ü beğenmeye de sevmeye de mecbur değilim." (1) CHP'de boş kavga var diyen bir çok Atsız taraftarları, aslında Mustafa Kemal ve Atatürk'ü ayıran Atsızı niye göz ardı ederler?  Atsız Kemalist düşmanı olmak bir yana, Atatürk düşmanıdır. Devrim düşmanıdır. Sözlerine bakınız: "Bu millet, tutsak Türkleri kurtararak en büyük Türkiye'yi (yani Turanı) kurmak için de sınırlara koşabilir. Fakat onların Kemalist prensipleri için kılını bile kıpırdatmaz. Hatta Kemalizm'in çığırtkanları bile Kemalizm uğruna ölmez." (2) Kemâlistleri ve Atatürk'ü "dönme, mason" olduğunu belirtiyor: "Irkçılığın aleyhinde bulunanlar Türkçülüğün düşmanı olan dönmelerle, masonlar ve Halk Partililer yani Kemalistlerden ibarettir." (3) "Çünkü Kemalizm de dönme ve devşirme olmak kabahat değildir. Fakat Kemalizm yapmak isterken mi

Kürtler ve Medler

KÜRTLER VE MEDLER Kürt Tarihçilerin çoğu kendini Medlere dayandırır. Kürt dilinin gelişmesinde Medlerin rol oynadığını söylerler. (Minorsky - Kürtler, İslam Ansiklopedisi, VI. cilt, s. 1089-1114) Ve Medlerin torunlarıdır. (Amir Hassanpour - Kürdistanda Milliyetçilik ve Dil; s. 120.) » Kürtlerin tek kurduğu ulusal devlet olarak Medler İmparatorluğunu kabul ederler. (Wadie Jwaideh - Kürt Miliyetçiliğinin Tarihi , Kökenleri ve Gelişimi, s. 17.) » Ve bazı Kürt Tarihçilerde şöyle savunur: “bütün tarih boyunca Medleri Kürtlerden ayrı gösterecek bir hadise bulamazsınız.." (Zinnar Silopi - Doza Kurdistan; s. 9.) » Medler proto-Kürt’tür. (Philip Kreyenbroek & Christine Allison - Kürt Kimliği ve Kültürü, s. 25.) » “Dolaylı değil doğrudan Kürtlerin Medlerle bağlantıları vardır.” (Ali Hüseyin Kerim - Balkan Yarımadasında Kürtler, s. 49.) Medlerin İmparatorluğunu yıkan, Perslerdi. (William Aegleton - Mehabad Kürt Cumhuriyeti; s. 18.) Ve şunu söylemektedirler: Medler yıkıldık