Ana içeriğe atla

İslâmcıların ve PKK'ın ortak noktaları: Türk düşmanlığı

 

İslâmcıların ve PKK'ın ortak noktaları: Türk düşmanlığı

İslâmcılar ile PKK'nın ortak noktası, Türkleri kötülemek, "Türk" adını silmek ve Cumhuriyeti küçük düşürmektir. Çünkü Türk askerî kâfirdir.

Gerçi Seyit Rıza gibi biri de din'i kullanıp Cumhuriyete isyân etmiş ve Cumhuriyet bu isyânı bastırdı diye "katliâmcı" ilân edilip, siyâsal islâmcılar tarafından hâlâ daha bu provakasyon kullanılmaktadır.

PKK "Dersim katliâmı"nı dile getirirken, islâmcılar (müslümanlar) destek vermektedir. Çünkü amaç "Türk" ve Türk'ün "Cumhuriyeti" olunca herkes birlik oluyor.

Demek ki PKK'nın geçmişi Seyit Rıza'ya dayanmaktadır.

Orduyu yok etmek, orduyu tamamen saf dışı bırakmak için yapılan propagandalar sürmektedir.

Cumhuriyeti karalamak için de süren bu kara propaganda içler acısıdır.

Ama Türk milleti bu oyuna kanmaktadır.

Bir isyânı bastırmak ne zamandan beri katliâm oluvermiş? İsyân bastırmak katliâm ise, islâmcılarla PKK'nın öz babası Amerika, üvey babaları Rusya niye isyânları bastırırken kimse "katliâm" demedi? 

Türkler ne yapsın yani, şey mi deseydiler Seyit Rıza'ya:

"Biz savaşta zor zahmet kazandık bu cumhuriyeti, al tepe tepe kullan, bizi de öldür. Lâikliği kaldır, kendine harem kur. Biz Türkleri köle yap, karımızı da al s*k." mi deseydiler?

İşte islâmcılar ve PKK'lılar tam bunu demektedirler. Çünkü PKK ve İslâmcılar, bir zinâ ile doğmuşlardı. Çünkü anneleri ile babası Amerika evli değildi. Bu yüzden ğayri meşrû'ydular. Şimdi ise Amerika açıkça babalık görevini ifâ edip, çocuğuna süt verir gibi Silâh gönderiyor.

Anlayamadığım da şu, Türkler binlerce yıl onca milletle iç içe yaşamış ve onları en önemli yerlere getirip hiç bir ırkî ve dinî ayrımcılık yapmadan önemli mevkilere koymuşlardı. Şimdi ise ne oldu? Türklerin suçu olmadığı o kadar belli ki. 

Seyit Rıza, Şeyh Said gibi kişilerin Emperyalist olduğu Sovyet belgelerinde geçmesine rağmen TUNCELİ'nin Belediye Başkanı, komünist olarak Seyit Rıza'yı ve Şeyh Said'i desteklemektedir. Bu da onun iki yüzlülüğü ya da bilgisizliği mi diyelim?

Ya da şey mi diyor: "Komünisttim ama hiç bir şey benim için Kürtlükten önemli olamaz." bence bunu diyor.

Gerçi bizim ülkemiz de ki ideolojik saptamalar ve saçma sapan görüşler yüzünden ülkenin gelen son hâli iç acısıdır.

Türk düşmanlığı olunca birileri, kendi ideolojilerini bile bir kenara atıyor. 

HalkTV, Fox TV gibi bazı kuruluşlar ise Maçoğlu, Demirtaş gibi kişileri neden övmekte ve tutmaktadırlar, niye destek çıkıyorlar? 

Cumhuriyeti savunduklarını, Atatürk'ün yolunda olduklarını söylüyorlar. Bu bir kandırmaca mıdır? 

Atatürk sömürgesi midir? Evet öyledir.

Atatürk sömürülüyor; hem de öyle bir sömürü ki, Atatürk'ün karşı çıktığı, savaştığı her şeyi benimseyip, Atatürk'ün yaptıklarına dil uzatıp-uzatanlara da övgü yağdırmak sanki Atatürkçülüğün icâplarından sayılıyor.

Yok bide şey deyin: "Aslında adı "Atatürk" değil, "Atakürt" idi." Vallahi inanacak kitleleri de var. İnandırırlar da. 

Ne yazık ki Türk halkı, her söylenene inanıyor, ne deyim ki!

İslâmcılar Fox'a ve HalkTv'yi suçlarlar ama, "Cumhuriyet" düşmanlığı dediklerin de hemen birleşirler. Çünkü İslâmcılar için PKK'nın terör örgütü olması da ilgilendirmez ve ya dinsiz olması da, Cumhuriyet yıkılsın yeterdir onlar için. Gerçi aynı dölün çocukları, ne bekleyeceksin!

Ama herkese inat biz de 

NE MUTLU TÜRK'ÜM 

DİYECEĞİZ!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yıldırım Beyazıd ve Emir Timurlenk Savaşı

YILDIRIM BEYAZID VE EMİR TİMUR LENK SAVAŞI Ankara Savaşı (28 Temmuz 1402) Cengiz Han'ın vârisi olma iddiası ile çıkan Emir Timur. Beyazı'dın egemen olmasını kabul etmiyor. Onu küçümsüyor. Timur'un tahtını ele geçirmek için isyan başlatan   ve Timur Hindistan seferinden gelince bizzat kendisi tarafından kovulan Diyarbakır Beyi İlhan Ahmet Celâyir, Osmanlı'ya sığınmıştı. Epey Timur ve Beyazıd'ın arası gergindi. Fakat Timur kendi ırkından, dininden olan Osmanlı’ya saldırmak istemiyordu.   Timur’a tabî olan Mutahharten’ın ailesini Bursa’ya esir olarak gönderen Beyazid ile Timur’un arası açılmıştı.   “ Timur, kendisini sadece dünya üzerinde ulaşabileceği yere kadar hırsını doyurmak için Allah tarafından gönderilen “Allah’ın kulu” olarak değil, Türk halkının da gerçek ve tek temsilcisi olarak görüyordu. Yörüklerin bol paçalı şalvarları içinde, başında yüksek keçe başlığı ile tam bir Türk gibi giyinirdi.. Sarayı’nda sadece Türkçe konuşulur ve Türkçe yazı yazılır

Atsız'ın Atatürk, Kemalizm ve Cumhuriyet Düşmanlığı

  Atsız'ın; Atatürk, Kemalizm ve Cumhuriyet Düşmanlığı. "Başkumandan Mustafa Kemal’i tebcil ederim fakat Reis-i Cumhur  Atatürk’ü beğenmeye de sevmeye de mecbur değilim." (1) CHP'de boş kavga var diyen bir çok Atsız taraftarları, aslında Mustafa Kemal ve Atatürk'ü ayıran Atsızı niye göz ardı ederler?  Atsız Kemalist düşmanı olmak bir yana, Atatürk düşmanıdır. Devrim düşmanıdır. Sözlerine bakınız: "Bu millet, tutsak Türkleri kurtararak en büyük Türkiye'yi (yani Turanı) kurmak için de sınırlara koşabilir. Fakat onların Kemalist prensipleri için kılını bile kıpırdatmaz. Hatta Kemalizm'in çığırtkanları bile Kemalizm uğruna ölmez." (2) Kemâlistleri ve Atatürk'ü "dönme, mason" olduğunu belirtiyor: "Irkçılığın aleyhinde bulunanlar Türkçülüğün düşmanı olan dönmelerle, masonlar ve Halk Partililer yani Kemalistlerden ibarettir." (3) "Çünkü Kemalizm de dönme ve devşirme olmak kabahat değildir. Fakat Kemalizm yapmak isterken mi

Kürtler ve Medler

KÜRTLER VE MEDLER Kürt Tarihçilerin çoğu kendini Medlere dayandırır. Kürt dilinin gelişmesinde Medlerin rol oynadığını söylerler. (Minorsky - Kürtler, İslam Ansiklopedisi, VI. cilt, s. 1089-1114) Ve Medlerin torunlarıdır. (Amir Hassanpour - Kürdistanda Milliyetçilik ve Dil; s. 120.) » Kürtlerin tek kurduğu ulusal devlet olarak Medler İmparatorluğunu kabul ederler. (Wadie Jwaideh - Kürt Miliyetçiliğinin Tarihi , Kökenleri ve Gelişimi, s. 17.) » Ve bazı Kürt Tarihçilerde şöyle savunur: “bütün tarih boyunca Medleri Kürtlerden ayrı gösterecek bir hadise bulamazsınız.." (Zinnar Silopi - Doza Kurdistan; s. 9.) » Medler proto-Kürt’tür. (Philip Kreyenbroek & Christine Allison - Kürt Kimliği ve Kültürü, s. 25.) » “Dolaylı değil doğrudan Kürtlerin Medlerle bağlantıları vardır.” (Ali Hüseyin Kerim - Balkan Yarımadasında Kürtler, s. 49.) Medlerin İmparatorluğunu yıkan, Perslerdi. (William Aegleton - Mehabad Kürt Cumhuriyeti; s. 18.) Ve şunu söylemektedirler: Medler yıkıldık