Ana içeriğe atla

Osmanlı’yı, Osmancılara karşı Müdafaa etmek.

 Osmanlı’yı, Osmancılara karşı Müdafaa etmek.

Neden Osmancılara karşı? Çünkü Osmanlı’ya en çok onlar düşmandır. Cumhuriyet ve Atatürk düşmanlığının altında aslında Türk-Osmanlı düşmanlığı yatmaktadır.

Osmanlıcılar da aynı, bir zamanlar Müslüman gömleği giymiş Osmanlı düşmanı Lawrance gibidirler. Müslüman değildirler lâkin rollerini çok iyi oynarlar. Osmanlı’yı yıkanlar da bunlardır.

Suud İsyânları

Bu gün Suudların g*tünü yalayanlar da kendilerine Osmanlı torunuyum diyen kişiler. Oysa Suudlar, Osmanlı’ya en çok isyân eden hanedandır. Hattâ isyân eden ilk Araplardandırlar.

Ya bana inanmıyorsanız, en azından elinizin altında internet var. “Osmanlı’da Suud İsyanları” yazın çıkar. Hadi diyelim bunlara inanmıyorsunuz, alın bir Osmanlı kitabı, okuyun!

II. Mahmud, Suud isyânı’ndan sonra Abdullah bin Suud’u asması da herhâlde hayaldir!

Hem de Osmanlı savaş hâlindeyken isyân etmişlerdir. Osmanlı İmparatorluğu isyân varken; Sırp isyânı ve Rus harbiyle uğraşıyordu. Ayrıca iç kargaşalarını da unutmayalım.

Demek ki arkadan vurmak atalarından beri varmış.

Ve hâlâ siz bunların g*tünü yalıyorsunuz. Yazıklar olsun size!

Son Dönem Osmanlı’da Arap İsyânı

Bazı camii hocalarının dediğine kulak vermeyin. Binlerce belge, yaşanmış olay var. Orada ölmüş askerlerimiz, tarihe geçmiş cephelerimiz, tarihe geçmiş kahramanlıklarımız ve hüzünlerimiz var.

Fakat bazıları Osmanlı’ya işlenen bu ihaneti, meşrû hâle getirip, Arapların Osmanlı’yı yıktığı gibi, yine devletimizi yıktırmak istiyorlar.

Araplar, Osmanlı askerlerini vahşice katlediyorlar, bize ihanet ediyorlar ama biz söyleyince ırkçı oluyoruz. Bizim askerlerimizi öldürenler meşrû hâle geliyor.. Onların en büyük gerekçisi: “Araplar, Osmanlı’ya ihanet etmedi! Kemalistlerin uydurması bu” diyorlar. Ama bu bir maske. Osmanlıcı görünüp, Osmanlı’ya düşmanlık yapıyorlar. Osmanlı’ya yine ihanet ediyorlar!

Filistin Bayrağı ve Osmanlı ile Filistin ve PKK

Öncelikle, Osmanlı ile PKK’yı aynı satır içine koyduğum için üzgünüm ama buna sebebiyet veren Filistindir.

Filistin Bayrağı, Osmanlı’ya karşı bir isyân bayrağıdır. Ve Osmanlı’ya da isyân etmişlerdir. Osmanlı’nın Sina-Filistin Cephelerine bakınız. (Ama senin atan vardı, İngilizdi mahsus verdi oraları! Diyeceksiniz, lâkin Atatürk zâten savaşın sonunda atanıyor. Cephe zâten kaybedilmiş. Atatürk madem İngiliz ajanıydı, İngilizlerle bir olup Türk askerleri vahşice-insansızca öldüren Filistinliler neydi?)

Osmanlı’yı, Osmanlı’nın en güvendiği Araplar batırmıştır. Neden diğer ırklar değil de Araplar?

Çünkü Araplar, Müslümandırlar. Müslüman olarak, Türklerle din kardeşi görevi görmektedirler. Düşmanın darbesi değil de, kardeşin darbesi en çok yakar içini.

Fakat bu kardeşliğe inanmıyordu Araplar, Türkleri aşağılık ırk olarak görüyorlardı. Kur’ân’ın kendilerine ait olduğunu söylüyorlardı. (bakınız: Kral Abdullah, Osmanlı’ya Neden İsyân Ettik?)

Bağımsızlık için ihanet ettikleri Osmanlı’dan doğan yeni Türk devleti, yükselirken, uğruna işbirliği yaptıkları İngilizler, Arap çoğrafyasını sömürmüşlerdir.

Fakat onların Türk nefreti, İngilizlerin onlara yaptıklarını görmemelerine sebep olmuştur. Türkler onlara iyi davrandı diye bizden nefret ediyorlar.

Yüzyıllar geçti yine aynı..

Filistin kampların da yetişen sol gruplar, Türkiye’de dehşet saçmıştır. Ve de Asala Ermeni Terör Örgütü de, PKK’da Filistin kampların da yetişmişlerdir.

Burada bizzat Filistin için mücadele eden meşrû lider Yaser’den destek almışlardır. Bu örgütler, binlerce Türk evladını, Türk askerini öldürmüş, kadınlarına tecâvüz etmişlerdir. Türk bebeklerini vahşice öldürmüşlerdir.

Suriye de bir zamanlar APO’yu kendi içinde büyütmüş, kalacak yer vermişlerdir. Türkiye istiyince de, tüm Arap devletleri Türkiye’yi tehdit etmiştir.

Filistin bununla da kalmadı. Kıbrıs’da Rum yönetimini, Çin’de Uygur soykırımını, Karabağ Savaşı’nda Ermenilerin tarafını tutmuşlardır. Ayrıca Yunanlılarla deniz antlaşmasına dâhil olduklarını da unutmayalım.

Osmanlı’ya ihanet edenler, bu gün de Türkiye’ye ihanet ediyorlar! Çünkü biz Osmanlı’nın torunlarıyız. Ve bizi yok edemediler diye kuduruyorlar. Bu gün Osmanlı-Türkiye düşmanlığı oyununu oynuyorlar. Fakat bozacağız!

Şeyh Said ve Osmanlı İsyânı

Çoğu kendisi Osmanlıcı geçinenler, Türkiye’ye isyân eden Şeyh Said’e övgüler yağdırmaktadırlar. Bunu da, Cumhuriyet-Atatürk düşmanlığı üzerinden yapmaktadırlar.

Türk ordusuna, Türk askerine tecâvüzcü diyerek aslında Osmanlı Ordusu’nun devamı olan Türk ordusuna hakaret etmektedirler.

Amaçları Türk ordusuna dolaylı yoldan hakaret edip, Türk halkının kalbinde bulunan Türk ordusuna iftirâ atmaktır.

Bunu hem iktidar yanlıları hem de CHP yapmaktadır.

Ve Kürt isyânları Osmanlı zamanında da vardı. Osmanlı askerine de dolaylı yoldan hakaret ediyorlar.

Osmanlıyı Müdafaa

Osmanlıcı görünüp, Osmanlıyı kötüleyenlere karşı Osmanlı’yı müdafaa edeceğiz!

Bu gün Osmanlı yaşasa, Osmanlıcılar hemen yıkmaya girişirlerdi! Çünkü yıkılmış bir Osmanlı, onlar için daha kullanışlı bir alettir. Fakat unutmasınlar ki, torunları onların yaptıkları hâinlikleri asla unutmadılar!

Osmanlı’ya düşman Kemalist olamaz. Zıt fikirli Kemalist olur. Ama asla atalarına düşman bir Türk ve ya Kemalist olamaz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yıldırım Beyazıd ve Emir Timurlenk Savaşı

YILDIRIM BEYAZID VE EMİR TİMUR LENK SAVAŞI Ankara Savaşı (28 Temmuz 1402) Cengiz Han'ın vârisi olma iddiası ile çıkan Emir Timur. Beyazı'dın egemen olmasını kabul etmiyor. Onu küçümsüyor. Timur'un tahtını ele geçirmek için isyan başlatan   ve Timur Hindistan seferinden gelince bizzat kendisi tarafından kovulan Diyarbakır Beyi İlhan Ahmet Celâyir, Osmanlı'ya sığınmıştı. Epey Timur ve Beyazıd'ın arası gergindi. Fakat Timur kendi ırkından, dininden olan Osmanlı’ya saldırmak istemiyordu.   Timur’a tabî olan Mutahharten’ın ailesini Bursa’ya esir olarak gönderen Beyazid ile Timur’un arası açılmıştı.   “ Timur, kendisini sadece dünya üzerinde ulaşabileceği yere kadar hırsını doyurmak için Allah tarafından gönderilen “Allah’ın kulu” olarak değil, Türk halkının da gerçek ve tek temsilcisi olarak görüyordu. Yörüklerin bol paçalı şalvarları içinde, başında yüksek keçe başlığı ile tam bir Türk gibi giyinirdi.. Sarayı’nda sadece Türkçe konuşulur ve Türkçe yazı yazılır

Atsız'ın Atatürk, Kemalizm ve Cumhuriyet Düşmanlığı

  Atsız'ın; Atatürk, Kemalizm ve Cumhuriyet Düşmanlığı. "Başkumandan Mustafa Kemal’i tebcil ederim fakat Reis-i Cumhur  Atatürk’ü beğenmeye de sevmeye de mecbur değilim." (1) CHP'de boş kavga var diyen bir çok Atsız taraftarları, aslında Mustafa Kemal ve Atatürk'ü ayıran Atsızı niye göz ardı ederler?  Atsız Kemalist düşmanı olmak bir yana, Atatürk düşmanıdır. Devrim düşmanıdır. Sözlerine bakınız: "Bu millet, tutsak Türkleri kurtararak en büyük Türkiye'yi (yani Turanı) kurmak için de sınırlara koşabilir. Fakat onların Kemalist prensipleri için kılını bile kıpırdatmaz. Hatta Kemalizm'in çığırtkanları bile Kemalizm uğruna ölmez." (2) Kemâlistleri ve Atatürk'ü "dönme, mason" olduğunu belirtiyor: "Irkçılığın aleyhinde bulunanlar Türkçülüğün düşmanı olan dönmelerle, masonlar ve Halk Partililer yani Kemalistlerden ibarettir." (3) "Çünkü Kemalizm de dönme ve devşirme olmak kabahat değildir. Fakat Kemalizm yapmak isterken mi

Kürtler ve Medler

KÜRTLER VE MEDLER Kürt Tarihçilerin çoğu kendini Medlere dayandırır. Kürt dilinin gelişmesinde Medlerin rol oynadığını söylerler. (Minorsky - Kürtler, İslam Ansiklopedisi, VI. cilt, s. 1089-1114) Ve Medlerin torunlarıdır. (Amir Hassanpour - Kürdistanda Milliyetçilik ve Dil; s. 120.) » Kürtlerin tek kurduğu ulusal devlet olarak Medler İmparatorluğunu kabul ederler. (Wadie Jwaideh - Kürt Miliyetçiliğinin Tarihi , Kökenleri ve Gelişimi, s. 17.) » Ve bazı Kürt Tarihçilerde şöyle savunur: “bütün tarih boyunca Medleri Kürtlerden ayrı gösterecek bir hadise bulamazsınız.." (Zinnar Silopi - Doza Kurdistan; s. 9.) » Medler proto-Kürt’tür. (Philip Kreyenbroek & Christine Allison - Kürt Kimliği ve Kültürü, s. 25.) » “Dolaylı değil doğrudan Kürtlerin Medlerle bağlantıları vardır.” (Ali Hüseyin Kerim - Balkan Yarımadasında Kürtler, s. 49.) Medlerin İmparatorluğunu yıkan, Perslerdi. (William Aegleton - Mehabad Kürt Cumhuriyeti; s. 18.) Ve şunu söylemektedirler: Medler yıkıldık